Scroll
Contacteer ons
BE - Kontich

Auto Natie Group

Nieuwbouwproject Auto Natie Group

Unieke zichtlocatie in Antwerpen

Build to suit

Contacteer ons

Status.

Gerealiseerd

Bouwjaar.

2023-2024

Architect.

Architeam

Opdrachtgever.

LCV Real Estate

Categorie.

Build to Suit

Footprint.

15.908 m²

Wij bij LCV Real Estate zijn trots om onze nieuwste turn-key ontwikkeling te presenteren: het D'Ieteren Mobility Center in Kontich!

In april vond de officiële opening van dit state-of-the-art complex langs de Groeningenleiplaats plaats. Hier kunnen klanten nu al hun merken en mobiliteitsoplossingen onder één dak vinden.

Deze mijlpaal betekent ook het begin van een grootschalige rebranding van meer dan 25 vestigingen langs de Antwerpen-Mechelen-Brussel as. Voorheen bekend als onderdeel van mobiliteitsgroepen zoals Auto Natie Group zullen deze vestigingen voortaan individueel opereren onder de naam D'Ieteren Mobility Center.

Door de keuze om in de hoogte te bouwen, wordt maar één vierde van de oppervlakte van de totale site ingenomen waardoor 2.000 vierkante meter onthard kon worden. Van de bomen die er stonden, hebben we ongeveer 90% kunnen behouden. Bij dit project is er dus sterk gelet op de invloed op de natuur zo goed mogelijk beperken en zelfs verbeteren. Met al deze elementen werd gestreefd naar een gebouw dat zowel duurzaam als efficiënt is, en daarvan is het opgeleverd gebouw het resultaat.

Bent u zelf op zoek naar een build to suit, KMO-unit, loods of kantoor, neem dan zeker een kijkje naar onze andere projecten op de website!

Locatie

Contact

Heeft u een vraag over één van deze units? Contacteer ons vrijblijvend.
Kouter 3, 9790 Wortegem-Petegem