Scroll
Contacteer ons
BE - Doornik

Technoform

Nieuwbouwproject Technoform
Unieke locatie in Henegouwen
Build to suit

Contacteer ons

Status.

Uitvoering

Bouwjaar.

2024 - 2025

Architect.

Luc Moulin

Opdrachtgever.

LCV Real Estate

Categorie.

Build to Suit

Footprint.

5.942 m²

LCV Real Estate is verheugd om deze productieloods van ongeveer 5.500m² met bijhorende afgewerkte kantoren van ongeveer 1200m², op maat van Technoform, te realiseren.

Het fabrieksgebouw wordt gebouwd volgens de hoogste normen van energieprestaties en duurzaamheid en zal dienen als een voorbeeld van hoe de industrie zich kan inzetten voor milieubewuste ontwikkeling en productie. Met een sterke focus op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk en het maximaliseren van de efficiëntie, zal het gebouw niet alleen een model zijn voor andere bedrijven, maar ook een positieve impact hebben op de lokale economie en werkgelegenheid.

Om duurzaam aan de energiebehoefte van Technoform te beantwoorden, wordt de installatie van zonnepanelen gepland, waarmee meer dan 500.000 kWh elektriciteit per jaar zal worden geproduceerd. Daarnaast zal het waterhergebruik worden gemaximaliseerd door regenwater op te vangen in drie reservoirs met elk een capaciteit van 20.000 liter, wat overeenkomt met 12.000 spoelingen van toiletten. Buiten wordt duurzame mobiliteit bevorderd door de aanleg van waterdoorlatende voetpaden en een groene parkeerplaats aangelegd met grasdallen. Het gebruik van duurzaam transport zal worden aangemoedigd door het aanbieden van fietsenstallingen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen. Het gebouw zal worden uitgerust met energiezuinige LED-verlichting met bewegingssensoren. Ten slotte zullen groene ruimtes worden gecreëerd door de aanplant van 70 bomen en regionale vegetatie, waardoor de biodiversiteit wordt bevorderd.

Bent u zelf op zoek naar een build to suit, KMO-unit, loods of kantoor, neem dan zeker een kijkje naar onze andere projecten op de website!

Locatie

Contact

Heeft u een vraag over één van deze units? Contacteer ons vrijblijvend.
Kouter 3, 9790 Wortegem-Petegem