Scroll
Uw grond verkopen?
BE - Maldegem

Bedrijvenpark Maldegem Aalterbaan

Unieke zichtlocatie in Oost-Vlaanderen

Project in voorbereiding

Contacteer ons

Status.

Projectvoorbereiding

Bouwjaar.

2025

Architect.

Philippe Lammens

Opdrachtgever.

LCV Real Estate

Categorie.

KMO units - Kantoren

Footprint.

/

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw bedrijf in het Oost-Vlaanderen? Dan is onze nieuwe ontwikkeling van KMO-units en kantoren in Maldegem precies wat u nodig heeft. Dit bedrijvenpark biedt een unieke kans voor bedrijven die streven naar optimale zichtbaarheid en toegankelijkheid.

De beschikbare units in dit bedrijvenpark variëren in grootte, waardoor er voor elke behoefte en bedrijfsgrootte een passende oplossing is. Bovendien is het belangrijk om te vermelden dat dit project nog in ontwikkeling is, wat betekent dat er nog meer mogelijkheden en voorzieningen kunnen worden toegevoegd om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Mis deze kans niet om uw bedrijf te positioneren op een strategische locatie met een directe verbinding naar belangrijke snelwegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot klanten en leveranciers in de regio en daarbuiten. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze unieke kans om uw bedrijf te laten groeien in Maldegem. Ons team staat klaar om u te voorzien van alle nodige details en om uw vragen te beantwoorden. 

Locatie

Contact

Heeft u een vraag over één van deze units? Contacteer ons vrijblijvend.
Kouter 3, 9790 Wortegem-Petegem