Scroll
Contacteer ons
BE - Roeselare

Bedrijvenpark Rollare

Unieke zichtlocatie in West-Vlaanderen

Project in voorbereiding

Contacteer ons

Status.

Projectvoorbereiding

Bouwjaar.

2023-2024

Architect.

Geldof architecten

Opdrachtgever.

LCV Real Estate

Categorie.

KMO units - Build to suit

Footprint.

/

Ontdek unieke KMO-units met een bevoorrechte zichtlocatie in West-Vlaanderen. Gelegen langs de levendige Diksmuidsesteenweg in Roeselare, biedt dit project de ideale setting voor bedrijven die streven naar zichtbaarheid en bereikbaarheid.

Met een strategische ligging en een project dat momenteel in de voorbereidingsfase verkeert, is dit de uitgelezen kans om uw bedrijf te vestigen op deze locatie. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe onderneming, het uitbreiden van uw bestaande activiteiten of als investering, deze KMO-units bieden de perfecte omgeving om uw zakelijke ambities te realiseren.

Deze KMO units variëren in oppervlakte van 264 m² tot 484 m². Op die manier kunnen bedrijven zelf kiezen welke oppervlakte ze nodig hebben voor hun activiteiten en wordt er zowel op de vraag van bedrijven die veel ruimte nodig hebben als op bedrijven die weinig ruimte nodig hebben ingespeeld.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit opkomende project en profiteer van de voordelen van een zichtbare locatie in het hart van West-Vlaanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe u uw bedrijf kunt laten bloeien op deze fantastische locatie!

Unit A.07
264 m²
Unit A.06
484 m²
Unit A.05
408 m²
Unit A.03
360 m²
Unit A.01
474 m²
Unit A.04
360 m²
Unit A.02
480 m²

Locatie

Contact

Heeft u een vraag over één van deze units? Contacteer ons vrijblijvend.
Kouter 3, 9790 Wortegem-Petegem