Scroll
Uw grond verkopen?

De start van de werken in Genk werd gevierd

2023/12/15
Kick-off van bedrijvenpark Oosterring

LCV Real Estate viert de officiële start van de werken op de site Oosterring

Op vrijdag 15 december vond met groot succes het commerciële “Kick-Off” evenement plaats voor het nieuwe “Bedrijvenpark Oosterring” te Genk, een nieuwbouw KMO-project op een unieke zichtlocatie. LCV Real Estate, de vastgoedvennootschap van Willy Naessens en Dirk Deroose, bouwt er zijn tweede bedrijvenpark in de provincie Limburg, na Sint-Truiden “Ter Biest”. Het weekend werd goed ingezet op dit geslaagde netwerkevent met meer dan 50 aanwezigen. Het evenement is een eerste belangrijke mijlpaal voor de ontwikkeling van het park.

Het project is opgebouwd uit drie bedrijfsverzamelgebouwen met in totaliteit 23 units, gaande van 147m² tot 556m² en één toonzaal van 600m². Alle units worden zowel te koop als te huur aangeboden. Naast een moderne uitstraling heeft LCV Real Estate ervoor gezorgd dat het bedrijvenpark voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid. De gebouwen in Genk zijn ontworpen met behulp van innovatieve technologieën die niet alleen de ecologische voetafdruk verminderen, maar ook de energie-efficiëntie bevorderen.De units worden volledig conform brandklasse C uitgerust en volgens de huidige EPB-vereisten gebouwd, wat zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving.

Hoewel nog maar recent vergund, staat LCV al vrij ver in de uitvoering van de eerste fase. Voor het Kerstverlof zal het dak op de eerste 10 KMO units liggen. Deze snelle uitvoering beklemtoont het engagement van de ontwikkelaar om efficiënt en effectief aan de behoeften van zijn kopers/huurders te voldoen.

Tijdens de Kerst-Kick-off werd eveneens bekendgemaakt dat er al 8 van de 23 units verkocht zijn, ondanks het feit dat de commercialisatie nog maar net werd opgestart. LCV Real Estate is verheugd met de komst van BLM, “Begeleidingsdienst Limburgs Mijngebied”, een bedrijf met een grote maatschappelijke meerwaarde voor Genk. Zij zullen in dit bedrijvenpark hun nieuwe uitvalsbasis hebben.

Het Bedrijvenpark Oosterring heeft alle troeven om een voorspoedige toekomst tegemoet te gaan, als ook een succesvolle samenwerking met de bedrijven die zich op dit innovatieve terrein zullen vestigen.

Vrijblijvende info kan verkregen worden via www.lcvrealestate.be of info@lcvrealestate.be

Deel dit artikel!