Scroll
Contacteer ons

Herbeleef hier het kick-off event van The Edge - Waregem

2024/09/30
Kick-off event van Bedrijvenpark The Edge in Waregem

THE EDGE – KICKOFF!

24/09/2024 - Deze datum markeerde een belangrijk moment voor LCV Real Estate met de officiële start van ons meest innovatieve project: THE EDGE. Tijdens een feestelijk kickoff-event gaven Dirk Deroose, Willy Naessens, samen met de burgemeesters van Waregem, Kurt Vanryckeghem, en Deerlijk, Claude Croes, het startschot voor de bouw van dit iconische bedrijvenpark. Bij deze gelegenheid vereeuwigden ze hun handafdruk in een symbolische betonblok, in plaats van een traditionele eerstesteenlegging.

Toekomst van bedrijfsvastgoed

Met een indrukwekkende hoogte van bijna 40 meter, zal THE EDGE het hoogste gebouw worden langs de drukke E17 en een nieuwe standaard zetten voor bedrijfsvastgoed in de regio. Dit project is niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een inspirerende werkomgeving. Gelegen op de grens van Waregem en Deerlijk, biedt THE EDGE bedrijven een uitzonderlijke zichtbaarheid en directe toegang tot de autosnelweg. Volgens Dirk Deroose wordt THE EDGE een "landmark" voor de regio en draagt het bij aan de esthetische ontwikkeling langs de belangrijke verkeersas.

 

Waarom kiezen voor THE EDGE?

THE EDGE combineert futuristisch design met functionele werkruimtes. Het project bestaat uit twee kantoortorens en zes loodsen, waarvan sommige met showrooms, en is ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige, duurzame werkplek. Kantoortoren A zal vier verdiepingen tellen, terwijl Toren B zeven verdiepingen hoog wordt.

Dankzij de strategische ligging biedt THE EDGE niet alleen een uitstekende zichtbaarheid, maar ook een optimale bereikbaarheid voor zowel werknemers als klanten. Dit maakt het project perfect voor bedrijven die hun aanwezigheid in de regio willen versterken.

Voorlopige renders interieur

Sterke namen aan boord

Naast de moderne architectuur en duurzame materialen, verloopt de commercialisatie van THE EDGE vlot. We zijn trots om te melden dat meer dan 80% van de beschikbare ruimte al ingevuld is. Onder de nieuwe huurders van Kantoortoren B bevinden zich Groep Huyzentruyt en Orona, terwijl Kantoortoren A, inclusief een loods en toonzaal, in zijn geheel is verhuurd aan Pouleyn. 

Duurzaamheid en innovatie centraal

THE EDGE vertegenwoordigt meer dan alleen een bedrijvenpark; het is een visie op de toekomst van stedelijke architectuur. Met strakke lijnen, hoogwaardige materialen en een tijdloos, minimalistisch ontwerp straalt het project een moderne en innovatieve stijl uit. Bovendien wordt het gebouw uitgerust met energie-efficiënte technieken en duurzame materialen, wat bijdraagt aan een toekomstgerichte en milieuvriendelijke werkomgeving. Bedrijven die zich hier vestigen, profiteren dus van een flexibele, hoogwaardige en duurzame werkplek.

 

Een mijlpaal in de regio

Tijdens de ceremonie benadrukte Dirk Deroose dat THE EDGE de toekomst van stedelijke ontwikkeling belichaamt. Het project zal de skyline langs de E17 veranderen en bijdragen aan de groei van bedrijven in de omgeving. De ruwbouw wordt naar verwachting eind 2025 afgerond, met de oplevering van de eerste kantoren in mei 2026.

Deel dit artikel!